Răzvan Anton a studiat la Universitatea de Artă și Design din Cluj (Grafică) și Camberwell College of Arts Londra (MA Desen). Predă la Universitatea de Artă și Design Cluj din 2010 și a făcut parte din colectivul de artiști al Fabricii de Pensule. A fost implicat în proiectul de arhivare digitală a Arhivei Minerva din Cluj. A fost artist rezident la Casa de lângă Sinagogă (Mediaș) în proiectul Absența ca Patrimoniu, în cadrul TRACES (Transmitting Contentious Cultural Heritages with the Arts) în perioada 2016-2018. În noiembrie 2018 a fost artist tranzit/erste în rezidență la MuseumsQuartier din Viena. Între 2019-2021 a co curatoriat programul de arte vizuale al Fabricii de Pensule, alături de Mihai Iepure-Górski. Actualmente face parte din echipa de coordonare a proiectului de arhivare digitală a colecției de fotografii a revistei Dolgozó Nő (Femeia Muncitoare) din Cluj.
Mihai Iepure-Górski este absolvent al Academiei de Artă și locuiește la Cluj-Napoca. Lucrează într-o varietate de medii încercând din răsputeri să evite să cadă pradă acestora, revine însă adesea la o metodă de lucru care implică parteneriate cu alți practicieni din varii domenii artistice cum ar fi: actori, performeri, muzicieni, designeri modă, etc. Face parte din colectivul de artiști al Fabricii de Pensule din 2014. În octombrie 2018 a fost artist tranzit/Erste în rezidență la MuseumsQuartier din Viena. A participat la a 2-a ediție a Mobile Biennale și s-a aflat între beneficiarii call-ului inițial al Salonului de Proiecte, București. Între 2019-2021 a co-curatoriat și coordonat programul de Arte Vizuale al Fabricii de Pensule, alături de Răzvan Anton. Practica sa curatorială continuă în parteneriate cu varii organizații, cum ar fi: Electroputere Plus, Minitremu.
Acest eveniment face parte din Artă-mă. Reintroducere în educația artistică #4.
Evenimentul face parte din „În afara școlii” o componentă a traseului Orizonturile Cunoașterii (alături de Kinema Ikon, Asociația Foc și Pară / Indecis și Asociația Doar Mâine) din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.
Cofinanțat de A.F.C.N. prin programul multianual Artă-mă. Reintroducere în educația artistică.
Cu sprijinul Eu-Japan Fest.